info@mesadvocaten.nl
023-534 71 56
023-531 62 58

Arbeidsmediation

Problemen met een werknemer. Ziektemeldingen. Mobbing. Werkweigering.

Waarom Arbeidsmediation?

Conflicten tussen werkgever-werknemer of tussen personeel onderling veroorzaken veel stress, onbegrip en leiden vaak tot een verslechterde werksituatie, ziekte of ontslag. Dit brengt een aanzienlijke kostenpost met zich mee.

Niet altijd is een juridische procedure hiervoor de oplossing. Deze procedure kan jaren duren en is kostbaar. Ook brengt procederen risico’s met zich mee en heeft u geen controle en zeggenschap over de uitkomst.

Arbeidsmediation kan in een zeer vroeg stadium de oplossing zijn voor uw conflict. Arbeidsmediation kan zich richten op het herstellen van de arbeidsrelatie of de samenwerking wordt op een professionele en vlotte manier beëindigd middels een vaststellingsovereenkomst op een wijze waar alle partijen mee instemmen.

Uw arbeidsmediator mr. M.B. Chylinska is tevens advocaat met kennis en jarenlange ervaring op het gebied van het arbeidsrecht.

Mr. M.B. Chylinska is de Poolse taal machtig wat een uitkomst biedt bij een conflict met Pools sprekende personen. Hij heeft kennis van de cultuur en kan zich uitstekend verplaatsen.

Wij werken door heel Nederland!

Ook in de huidige tijden kunnen mediation gesprekken plaatsvinden.

Snel

U kan gelijk beginnen aan uw mediation sessie.

Veilig

De online kamers zijn ten alle tijden veilig en beveiligd.

Door heel Nederland

Wij werken online en offline door heel Nederland!

Gratis kennismaking

Maak gratis kennis met de mediator!

Neem direct contact op met uw mediator!