info@mesadvocaten.nl
023-534 71 56
023-531 62 58

Maarten Meijer

Mr. M.J. Meijer

Is geboren, wonende en werkzaam in Haarlem en bijna 30 jaar advocaat. Mr. Meijer beschikt dus over de nodige ervaring. In 1984 is mr. Meijer afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en in 1989 in Haarlem beëdigd als advocaat. Daarvoor heeft mr. Meijer ruim 5 jaar gewerkt in de bank- en verzekeringswereld.

Door mr. Meijer zijn ruime ervaring als advocaat heeft hij zich ontwikkeld tot specialist generalist in verschillende rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, bouwrecht, erfrecht, huurrecht, sociaal-verzekeringsrecht, consumentenrecht, burenrecht, pensioenrecht, personen- en familierecht (echtscheiding/alimentatie/omgang) en verbintenissenrecht (contracten/bank- en verzekeringsrecht, incasso’s). Op een persoonlijke en daadkrachtige wijze staat hij clientèle hiertoe bij met raad en daad.

In zijn praktijk is mr. Meijer met name actief voor clientèle in de regio Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Amsterdam. IJmond, Haarlemmermeer, Zandvoort en in de Bollenstreek.

Mr. Meijer is als Buitengewoon Lid verbonden aan de Deutscher Anwalt Verein. Hiernaast is hij lid van VIA (Ned. Vereniging van Incasso en Proces Advocaten), Vereniging voor Pensioenrecht,Vereniging Sociale Advocatuur  Nederland, Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers , Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten.

In het verleden was mr. Meijer een geregistreerde Players Agent licensed by the Royal Netherlands Football Association.

In het Haarlemsche is mr. Meijer actief ben binnen vele netwerken, zowel charitatief als zakelijk.