info@mesadvocaten.nl
023-534 71 56
023-531 62 58

Mr. M. van der Vlis

Mr. van der Vlis is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft na haar studie enkele jaren als stewardess bij
de KLM gewerkt. In 2004 is zij als advocaat beëdigd in Amsterdam. Als zelfstandig ondernemer is zij aangesloten geweest
bij verschillende rechtspraktijken in Amsterdam en Den Haag. Sinds 1 januari 2021 is Maya van der Vlis werkzaam bij Meijer & Sarin Advocaten.

De nadruk van haar praktijk ligt op zaken die de persoonlijke levenssfeer raken. Als advocaat legt ze zich voornamelijk toe op
de rechtsgebieden stafrecht, jeugdrecht (strafzaken en ondertoezichtstellingen/uithuisplaatsingen), personen- en familierecht (echtscheidingen, omgangregelingen en alimentatie-vraagstukken) en vreemdelingenbewaring.

Mr. van der Vlis is een gedreven en ambitieuze advocaat die met haar persoonlijke benadering het recht voor iedereen helder en toegankelijk maakt.
Ze is een advocaat die creatief en doeltreffend is in het vinden van oplossingen voor haar cliënten. Ze houdt van laagdrempeligheid waardoor de
afstand tussen haar cliënten en haar minimaal is.

Mr. van der Vlis is lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA), en de Jeugdrecht Advocaten Amsterdam (JRAA). In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft mr. van der Vlis de volgende hoofd- en sub rechtsgebieden geregistreerd:

1) Personen- en familierecht:
- Echtscheidingen
- Alimentatiezaken
- Omgangsregelingen
- Vreemdelingenbewaring

2) Strafrecht
- Jeugdstrafrecht

3) Jeugdrecht

Op grond van deze registratie is mr. van der Vlis verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

E-mail: vandervlis@mesadvocaten.nl